HVILKE PONYER KAN DELTAGE? 

Alle kårede ponyer og/eller ponyer, hvor moderhoppen og/eller faderhingsten er kåret i et ponyavlsforbund under SEGES (Videncenter for landbrug), kan deltage i medaljeridning og championater. Championatet er åbent for alle ponyer, mens medaljeridning er åben for 5-års og ældre ponyer. Hvis du har en 8-års og ældre pony, har du i år mulighed for at ride championater og for DSPponyer, få R status – men rytteren skal til semifinalen og finalen være ponyrytter. 

Du kan se, om din pony er DSP-avlet/kåret, hvis der indgår en af følgende betegnelser foran stambogsnumrene på din ponys papirer: SDH, SDS, SFR, SSR (hopper) eller SPH (hingste). Der kan derudover være tilføjet et E (elite) eller R (rideresultater) G, S, B (hhv. guld-, sølv- eller bronzemedalje) til ovenstående numre.

Ejeren af ponyen skal være medlem af DSP.  Alternativt kan der indløses et gæstekort til 200,-.som gælder for alle stævner i 2020

Ved ponyer fra andre avlsforeninger skal rytteren/ejeren medsende dokumentation for medlemskab af den pågældende avlsforening – ellers skal der indløses gæstemedlemsskab. Konkurrence- eller målepas er ikke påbudt, men ponyen skal være vaccineret efter DRF´s gældende regler. 

Der kræves ikke konkurrensepas eller måling, men sportssudvalget forbeholder sig ret til at måle kat III og II ponyer for at inddele i korrekt kategori. Ponyer over 148 cm deltager sammen med kat I. Deltagende ponyer skal være oprettet i databasen på SEGES