DSP’s Ponyklasser i dressur - KUN EGUM OG HASLEV

1. SLØJFE KLASSE LD1-LD2-LC1-LC2-LC3-LB1-LB2-LB3 (D) D-klasser

Dressur: Procentklasse Pony (SVH 0) | Max tilmeldinger 32| 0 tilmeldte

Vis detaljer:

Præmier: Ærespræmier og special rosetter og flotte minderoseter til alle deltagere, Prioritering ved venteliste:

Underklasser: LD1-B Ponyer 2014, LD2-B Ponyer 2014, LC1-B Ponyer 2014, LC2-B Ponyer 2014, LC3-B Ponyer 2014, LB1-B Ponyer 2014, LB2-B Ponyer 2014, LB3-B Ponyer 2014

Bemærkninger:

Åben for alle kårede ponyer og/eller ponyer, hvor moderhoppen og/eller faderhingsten er kåret i et ponyavlsforbund under SEGES, ærespræmier til de placerede og special sløjfer til alle ekvipager, Ekvipagen må starte 2 forskellige programmer i klassen.

Fairplay:

Der vil være en flot Fairplayroset til det ridt inklusive opvarmning som vores Fairplayteam og dommeren syntes bedst om.

Fairplay rosetten uddeles på baggrund af en samlet vurdering af en positivt og sympatisk ridt med et godt samarbejde mellem rytter og pony, som kan have en afsmittende effekt på ponyen og de øvrige stævnedeltagere.

Øvrige bemærkninger:

 

     DSP’s Ponyklasser i dressur

 

·         Klasserne afvikles som en procentklasse i valgfri LD-LC-LB, herunder LD1-B Ponyer 2014, LD2-B Ponyer 2014, LC1-B Ponyer 2014, LC2-B Ponyer 2014, LC3-B Ponyer 2014, LB1-B Ponyer 2014, LB2-B Ponyer 2014, LB3-B Ponyer 2014

·         Klasserne afvikles som et enkeltstående arrangement over en konkurrencedag i henholdsvis Egum og i Haslev.

·         DRF’s almindelige dressurreglement er gældende, og klassen rides efter DRF's OUT reglement.

·         Følgende udelukkelsesregler er desuden gældende ved tilmelding i de valgfrie klasser.

-          Ponyen eller rytteren ikke må have startet sværhedsgrad 3 eller højere i indeværende stævne år samt de to foregående stævne år (altså i 2017, 2018 og 2019).

·         Hver pony må max. starte 2 gange på hver stævneplads. Klasserne skal være to forskellige klasser, altså enten en dressurklasse og en springklasse, to forskellige dressurprogrammer eller to forskellige højder i spring.

·         Det er tilladt at starte flere ponyer i samme klasse.

·         Der er placeringer efter antal startende ekvipager i klassen i henhold til DRF’s reglement.

·         De opnåede procenter (med 3 decimaler) sammenlægges og benævnes herefter ekvipagens point.

·         I tilfælde af lige placering, så er det i første omgang karakteren for Rytterens ”indvirkning - hjælpernes finhed og effektivitet”, der lægges til grund for placering, og er denne stadig ens, så vil en lige placering være mulig at stadfæste, og der trækkes herefter lod om evt. ærespræmie.

·         Stævnet afholdes på 20x40 udendørsbane med grus bund.

·         Der vil være flotte ærespræmier og special rosetter til de placerede i klasserne.

·         Der vil være flotte minde rosetter til ALLE stævnedeltagere samt der vil blive uddelt en Fairplayroset for det mest positivt og sympatisk ridt med et godt samarbejde mellem rytter og pony, som kan have en afsmittende effekt på ponyen og de øvrige stævnedeltagere.